O nama

O nama

Imamo viziju da postanemo sinonim za zdravlje, osveženje i deljenje toplih trenutaka.
Naša misija je obezbeđivanje velikih količina najkvalitetnije mineralne vode domaćinstvima i velikim kolektivima i događajima širom Vojvodine i Srbije. Zbog toga flaširamo i distribuiramo vodu u ambalaži od 18,9 litara praktičnoj za ponovnu upotrebu, a posredujemo u izboru i nabavci vodomata sa hlađenjem i zagrevanjem čiji servis i održavanje nudimo kao jednu od usluga naše firme.
Preduzeće AQUANIKA doo formirano je 2006. godine sa ciljem eksploatacije prirodne malomineralizovane - oligomineralne vode iz izvorišta BONUS IB 1 u Novom Sadu-Veterniku. Naša osnovna delatnost je flaširanje prirodne negazirane mineralne vode sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija u povratnu polikarbonatnu ambalažu. Potrudili smo se da oko ove delatnosti izgradimo čitav sistem podrške našim saradnicima, klijentima i kupcima kako bismo prirodnu ljudsku potrebu za konzumiranjem čiste i kvalitetne vode pretvorili u uživanje koje ne iziskuje nikakav napor.
Za potrebe flaširanja prirodne mineralne vode izgrađen je proizvodno-poslovni objekat i instalirana najsavremenija oprema za pripremu mineralne vode, kapaciteta 10.000 litara/ sat i oprema za flaširanje prirodne mineralne vode, kapaciteta 4000 litara/sat. To znači da imamo kapacitet da zadovoljimo i najzahtevnije klijente održavajući vrhunski nivo kvaliteta i usluge.
Zahtevne potrebe tržišta ispunjavamo kroz uslužno punjenje mineralne vode postojećim i novim distributerima sa ciljem da postanemo lideri u ovom segmentu, pre svega na tržištu Vojvodine.
Ukoliko imate potrebu za pouzdanim i kvalitetnim izvorom vode za piće, do našeg proizvoda možete doći preko postojeće mreže distributera ili kontaktirajući nas lično.
Ako ste pak poslovna osoba koja deli našu viziju i misiju i želi da ostvari poslovnu saradnju, kontaktirajte nas i postanite deo naše osvežavajuće porodice.