Servis aparata

Servis i sanitizacija aparata za vodu

Najveći broj naših klijenata i kupaca se odlučuje da investira u aparate za vodu (water cooler, water dispenser, vodomat). Oni su izuzetno praktični jer pored funkcije istakanja vode omogućavaju njeno hlađenje preko potrebn u letnjim danima, i njeno zagrevanje idealno za pravljenje toplih napitaka i hrane za bebe.
Da bi se kvalitet vode održao, i ove funkcije koristile nesmetano neophodno je redovno održavanje i sanitizacija aparata za vodu. Redovnim servisiranjem i sanatizacijom se pre svega obezbeđuje ispravnost vode koju konzumiramo a pored toga se obezbeđuje nesmetan rad i produžava vek trajanja samog aprata za vodu.
WE – Watercoolers Europe( bivša EBWA asocijacija), preporučuje najmanje 4 sanatizacije aparata u toku godine. Učestanost sanitizacije aparata zavisi , takodje, od uslova korišćenja. Ukoliko se vaš vodomat nalazi u kuhinji i konstantno je izložen isparenjima od kuvanja i masnoći, sanitizacija će se obavljati češće.
sanitizacija je postupak čišćenja i dezinfekcije svih unutrašnjih delova aparata kroz koje protiče voda prilikom istakanja iz balona. Sanatizacijom se otklanjaju sve mikrobiološke naslage i slojevi kamenca koji se stvaraju tokom upotrebe.
Pored uobičjanih naslaga kamenca i mikroba, konstantno korišćenje aparata može ponekad da uzrokuje i mehaničke kvarove. U tom slučaju vam je potrebno servisiranje.
Servis aparata za istakanje vode (water cooler, water dispenser, vodomat) podrazumeva popravku svih vrsta mehaničkih kvarova ili oštećenja koji nastaju u različitim uslovima upotrebe.
Aquanika servis je u mogućnosti da otkloni nastale kvarove na najvećem broju modela koji se nalaze u eksploataciji na našem tržištu. Svi navedeni postupci se vrše u Aquanika servisu po standardizovanoj proceduri.
Ukoliko je vašem vodomatu potrebno servisiranje ili sanitizacija kontaktirajte nas i mi ćemo vam rado izaći u susret pružajući kvalitetnu uslugu u najkraćem mogućem roku i po pristupačnoj ceni.